KeukenBadkamerWereld.nl
Specialist in
keukens en sanitair

Keukens

Wie wil dat niet: een mooie keuken aanschaffen en volop genieten van alle nieuwe luxe inbouwapparaten. Wij weten als geen ander dat niet altijd gaat. Wat kunnen wij voor u betekenen;

Het leveren en monteren van inbouwapparatuur, heeft u een kookplaat op gas en wilt inductie koken, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Van het inbouwen, tot de meterkast aanpassen behoort tot ons werk.

Ook leveren en monteren wij complete keukens met kunststof, composiet en natuursteen werkbladen, sinds kort leveren we zelfs eiken werkbladen. Mocht u op zoek zijn, naar een kwaliteitskeuken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan hoe betaalbaar wij uw keuken maken.


Inbouwapparaten vervangen in uw bestaande keuken, of wilt u een vaatwasser hebben maar u weet niet of dit gaat? Laat ons vrijblijvend langskomen voor een offerte en advies. Ook verzorgen wij uw verbouwing van de keuken, badkamer of toilet

Ook het verbouwen van uw woning behoort tot onze werkzaamheden. Alle werkzaamheden doen we in eigen beheer, zoals elektra, gas, water en verwarming. Hak, breek en leidingwerk, is voor ons dagelijks werk. Tegelwerk, stukadoorswerk en schilderwerk kunnen wij ook aannemen.

Heeft u vragen of wilt u wat weten neem dan contact op met ons contactformulier