KeukenBadkamerWereld.nl
Specialist in
keukens en sanitair

 

Verbouwen in huis

Als je het huis wilt gaan verbouwen vraag je je wellicht af wat erbij komt kijken. Als je een huis gaat kopen krijgen we vaak de vraag wat de verbouwing gaat kosten (€17.350 of €22.600 scheelt nogal) en hoe lang het duurt. Want je ziet op tv nogal wat vreemde verhalen die in onze ogen lang niet altijd de realiteit zijn. De verbouwing hoeft echt niet zo moeilijk te zijn is onze mening.

Verbouwing huis tot een fijn woonhuis

De verbouwing van het huis is wel vaak een behoorlijke klus, die je niet vaak in je leven doet of laat uitvoeren. Laat de verbouwing door ons begeleiden, en alles lijkt vanzelf te gaan. Alle zorgen nemen we uit handen, en eind van de rit kun je (h)eerlijk genieten van een goed verbouwd huis.

Verbouwen

Of het nu gaat om het huis waar je al in woont of om het huis dat je hebt gekocht maakt niet zoveel uit. Het gaat erom om zo snel mogelijk de verbouwing achter de rug te hebben die niet te veel kost. En goed word opgeleverd.

Alles goed geregeld

Bij de verbouwing gaan er veel zaken een belangrijke rol spelen, zoals planning werkzaamheden,  aanvoer materialen, afvoeren van afval onderaannemers aansturen etc etc, al deze werkzaamheden zijn voor ons dagelijks werk. Laat het ons regelen voor u, en u heeft maar één aanspreekpunt.

Wilt u uw stoffige zolder opknappen?

Van een stoffige zolder, naar een prachtige kamer of badkamer. Wilt u een wasmachine en droger aansluiting, op zolder alles kunnen wij voor u verzorgen.