KeukenBadkamerWereld.nl
Specialist in
keukens en sanitair

PVC klik vloeren

 

Het product, ASPECTA TEN genaamd heeft een aantal zeer grote voordelen. Zo is het enorm duurzaam, gemakkelijk te installeren, eenvoudig te onderhouden en 100% waterbestendig.

 

Exclusief ontworpen voor de projectmarkt is ASPECTA TEN voorzien van de innovatieve ISOCORE™ technologie. Dit betekent dat het product enorm sterk en tegelijkertijd toch heel licht van gewicht is. Een 10mm dik, uit meerdere lagen opgebouwd product met kliksysteem wat bestaat uit een hoge densiteit PE-schuim onderlaag in combinatie met een geëxtrudeerde PVC- tussenlaag met bovenop verlijmd een zeer slijtvaste  0,7mm dikke LVT- toplaag.

 

 

De vloeren zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen te weten: 220mmx1510mm, 450mmx900mm en 230mmx1830mm. Daarbij mag aangetekend worden dat de derde variant mede vanwege zijn formaat als uniek mag worden bestempeld op de huidige markt van Europese LVT- klikvloeren. Met 34 verschillende dessins is men zeer flexibel en met dessins in hout, steen en leerlook allen in natuurlijke kleuren is er voor iedere situatie een mooie vloer uit te kiezen.

 

 Neem vrijblijvend contact op met ons, voor meer informatie, of om de kleuren te bezichtigen in uw eigen huis. Wilt u een offerte, op maat wij komen graag bij u thuis, ook om het aantal vierkante meters welke u nodig heeft op te meten.

 

Wij leveren deze vloeren, en indien gewenst monteren wij deze ook. Ook hoge plinten zijn verkrijgbaar bij ons.

Aspecta Elemental