KeukenBadkamerWereld.nl
Specialist in
keukens en sanitair

Duurzame oplossingen

Een comfortabele woning met minder kosten en winst voor het milieu? Voor elke woning en elk budget is er een slimme oplossing. Een 100% duurzame oplossing is niet voor iedereen haalbaar. Maar er zijn genoeg alternatieven die ook veel opleveren. Een warmtepomp die energie haalt uit gewone buitenlucht, zonne-energie voor warm water en groene stroom, of een energiebesparende hoog rendement ketel.


Bent u bezig met een nieuwbouwwoning? Of gaat u uw woning ingrijpend verbouwen? Dan is dit hét moment om een duurzame totaaloplossing te overwegen voor een energie-neutrale of zelfs energie-opwekkende woning! Een 100% duurzame woning vraagt om advies-op-maat, waarbij optimale isolatie, lage-temperatuurverwarming en de zon als belangrijke energiebron moeten worden meegenomen. In een energie-neutraal huis verbruik je zo min mogelijk energie voor verwarming, warm water, ventilatie en huishoudelijke apparaten en verlichting. Daarnaast produceert u uw eigen energie op duurzame basis, zodat u onderaan de streep geen energie hoeft in te kopen.

Electrische cv-ketel

De techniek staat niet stil en daarom hebben de gerenomeerde merken Vaillant, Bosch en Attack line de CV ketel voor u op stroom.

Voor de milieu en schoondenkende klanten zijn er de elektrische CV ketels om uw bestaande gasketel te vervangen zonder dat u alle radiatoren dient te verwijderen.

De elektrische centrale verwarming CV is er in verschillende rendementen.

Electrische boiler

Een boiler is een heet water houdende opslagtank die de inhoud verwarmd tot Max 85° .

De elektrische boiler geeft veel en heet water en wordt veelal geplaatst waar gas geen optie is.

Hedendaagse boilers worden steeds energievriendelijker en zijn eenvoudig aan te sluiten en overal te plaatsen