KeukenBadkamerWereld.nl
Specialist in
keukens en sanitair

Het ABC van Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft drie verschillende cv-ketels; de Aqua-Max, de Base Cube en de Comfort Classic. Alle toestellen blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak, maar verschillen op basis van warmwatercapaciteit en vermogen. Het belangrijkste verschil zit hem in het type toestel.

Een voorraadtoestel heeft een voorraadvat en houdt het tapwater continu op temperatuur. Deze toestellen zijn iets groter dan gemiddeld, maar hebben het voordeel dat u altijd direct een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft. Een doorstroomtoestel heeft geen voorraad en verwarmt het water als er vraag naar is. Daardoor zijn deze toestellen compacter.

Wij zijn dealer van IthoDaalderop, daarmee is het mogelijk om een cv-ketel aan te schaffen door middel van een leaseplan. Neem eventueel contact op met ons, voor meer informatie.

Nu kunt u ook een cv-ketel leasen van Itho Daalderop.

Neem vrijblijvend contact met ons op, en laat u adviseren. Het is namelijk ook mogelijk om een Itho Daalderop ketel met arbeidskosten te leasen. Vraag naar de voorwaarden. Graag komen wij bij u thuis, om vrijblijvend een offerte te maken. Ook voor uw WTW-unit kunnen wij een lease contract aanbieden.

Kokend water uit de kraan

Kokend water uit de kraan is vooral héél gebruiksvriendelijk. U kunt hiermee in een fractie van tijd een kopje thee zetten, tomaten ontvellen of een eitje koken. Een handige keukenhulp, die dagelijks z'n dienst bewijst. Wij leveren en monteren kranen die volledig draaibaar zijn en daardoor zowel voor links- als voor rechtshandig gebruik te installeren.

De CVE ECO met remote functie

De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die wel tot 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten, terwijl de aanschafprijs wel heel gewoon blijft. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis of op kantoor te bedienen met een draadloze bediening. Ook uw huidige knop blijft zijn functie behouden.

  • Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
  • Lagere installatiekosten bij toepassing van een draadloze bediening
  • Bediening mogelijk vanuit de keuken, badkamer en toiletI
  • Uitbreidbaar tot meerdere draadloze zenders

Comfort lease

Is uw huidige cv- of warmwatertoestel defect en niet meer te repareren? Of is uw huidige installatie verouderd en wilt u deze vervangen door een nieuwe, energiezuinige installatie? Itho Daalderop biedt u de mogelijkheid om de aankoop- , montage- en installatiekosten van uw Itho Daalderop- product in maandelijkse, vooraf vastgestelde termijnen te spreiden. Zo vermijdt u een grote uitgave ineens. Op deze manier hoeft u niet in één keer een grote uitgave te financieren en weet u waar u aan toe bent.

Het Itho Daalderop Comfort Leaseplan biedt u:

  • Geen grote uitgave ineens
  • Spreiding van de kosten over een vooraf gestelde looptijd
  • U bent na het afsluiten van het contract direct eigenaar van de installatie
  • Extra aflossen kunt u tussentijds boetevrij doen
  • Een vooraf vastgesteld maandbedrag dat niet geïndexeerd wordt
  • Fiscale aftrek van de rente mogelijk